Daikin Airconditioning

Als het gaat om het kiezen van de juiste airconditioner voor uw woning of bedrijfspand, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de verschillende types en hun voordelen. Bij Daikin bieden we een breed scala aan lucht-lucht warmtepompen en multi-split airconditioners, die elk hun eigen kenmerken en voordelen hebben.

Onze lucht-lucht warmtepompen maken gebruik van invertertechnologie om efficiënt te koelen en verwarmen. Dit betekent dat het systeem zich automatisch aanpast aan de gewenste temperatuur en energiezuinig werkt. Bovendien kunt u met onze intelligente bedieningssystemen uw airconditioner bedienen vanaf uw smartphone of tablet, waar u ook bent.

Daikin airconditioners zijn voorzien van geavanceerde filtersystemen, die allergenen en andere vervuilende stoffen uit de lucht filteren en zorgen voor een schone en gezonde lucht in uw leef- of werkomgeving. Bovendien zijn ze ontworpen om fluisterstil te werken, waardoor u kunt genieten van een comfortabel binnenklimaat zonder enige afleiding.


Daikin Emura

Daikin Stylish

Daikin Perfera

Lees meer...

De Daikin Emura lucht/lucht-warmtepomp is een iconische airconditioning die is ontworpen volgens de Daikin-designfilosofie. De derde generatie van deze unit heeft een opmerkelijk design met zachte schaduwlijnen en extra slimme functies, waardoor het nog beter aansluit bij de architecturale esthetiek, technische normen en gebruikerseisen in Europa.

Met zijn gebogen voor- en achterpaneel heeft de Daikin Emura een unieke 3D-vorm en een aangenaam visueel effect in uw interieur. Het gebogen ontwerp verbetert ook de luchtverdeling in de ruimte, en de unit is slechts 90 cm breed, waardoor het toestel nog compacter oogt dan het in werkelijkheid is.

Daarnaast werkt de Daikin Emura zo stil dat u bijna vergeet dat hij er is, dankzij een speciaal ontworpen ventilator die zorgt voor hoge prestatieniveaus bij lage geluidsniveaus. Ook worden stofdeeltjes opgevangen, allergenen afgebroken en vervelende geurtjes verwijderd door de ingebouwde luchtzuiverende filters en Flash Streamer-technologie, waardoor u kunt genieten van een betere, schonere lucht in huis.

Klik op de foto om de productfiche te downloaden.

Lees meer...

Als u op zoek bent naar een klimaatregelsysteem dat niet alleen functioneel is, maar ook stijlvol ontworpen is, dan is de Stylish-wandunit van Daikin een uitstekende keuze. Met zijn elegante en slanke ontwerp, dat verkrijgbaar is in vier stijlvolle kleuren, past deze unit perfect bij elk interieur en is het de meest compact ontworpen unit op de markt.

Naast het esthetische aspect biedt de Stylish-wandunit geavanceerde klimaattechnologieën, waaronder een geluidsarme ventilator, slimme thermische sensoren en een intelligente verdeling van de kamertemperatuur, die ervoor zorgen dat u kunt genieten van optimaal comfort en energie-efficiëntie.

Daarnaast biedt de Stylish-wandunit van Daikin verschillende filtertechnologieën die de lucht zuiveren van deeltjes, allergenen en geurtjes, wat resulteert in een gezonde leefomgeving. Kortom, als u op zoek bent naar een compact en functioneel design dat past bij elk interieur en tegelijkertijd zorgt voor een comfortabele en gezonde leefomgeving, dan is de Stylish-wandunit van Daikin de perfecte keuze.

Klik op de foto om de productfiche te downloaden.

Lees meer...

De Perfera staat voor perfecte prestaties. Je kan kiezen tussen een wand- of vloerunit, afhankelijk van je behoeften. De airco is erg energiezuinig en beschikt over Bluevolution-technologie om je impact op het milieu te verminderen.  Dankzij de invertertechnologie bespaar je ook nog eens 30% meer energie.

De Perfera zorgt voor schone lucht en beschikt over verschillende filters voor een optimale binnenluchtkwaliteit. Met de Flash Streamer worden allergenen zoals pollen en schimmelallergenen afgebroken en worden nare geurtjes verwijderd om de lucht schoner te maken.

Ook beschikt het over een snelle verwarmingsfunctie waarmee je snel je huis kan opwarmen. De Perfera is ontworpen voor jouw comfort. Met de intelligente bewegingssensor worden mensen gedetecteerd en wordt de lucht elders gericht om de perfecte luchtstroom te creëren. Het systeem schakelt automatisch over naar een energiebesparende modus wanneer er niemand in de ruimte is. De Perfera is ontworpen om fluisterstil te werken, zo kan je optimaal genieten van een comfortabel en gezond binnenklimaat.

Klik op de foto om de productfiche te downloaden.

Daikin Comfora

Lees meer...

Op zoek naar een stijlvolle airconditioner die past in elk interieur en ook nog eens geruisloos is? Dan is de Daikin Comfora airco precies wat je zoekt!

Deze airconditioner heeft een strak en modern design dat naadloos opgaat in elke kamer, of het nu om een woonkamer, slaapkamer of kantoor gaat. En dankzij de ontvochtigingsfunctie blijft de luchtvochtigheid op peil zonder dat de kamertemperatuur hieronder lijdt.

Maar dat is nog niet alles: de Comfora airco is ook nog eens geruisloos in de stille modus, waardoor je ongestoord kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat. En met de optionele Onecta App bedien je de airco vanaf elke locatie, via je smartphone of tablet.

Kortom, met de Daikin Comfora airco haal je een hoogwaardig en gebruiksvriendelijk apparaat in huis dat bijdraagt aan jouw comfort en welzijn. Investeer vandaag nog in jouw woon- of werkomgeving en geniet van het beste binnenklimaat dat je je maar kunt wensen.

Klik op de foto om de productfiche te downloaden.


Vraag vandaag nog uw gratis adviesgesprek aan